Heldere Time Industrial Limited

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Bright Time Industrial Limited

Ik ben online Chatten Nu

Bright Time Industrial Limited

1 2 3 4 5 6
Bright Time Industrial Limited Bright Time Industrial Limited Bright Time Industrial Limited Bright Time Industrial Limited Bright Time Industrial Limited Bright Time Industrial Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 80~100
Export pct : 70% - 80%

Bedrijfbiografie

 

Ons bedrijf, Heldere Time Industrial Limited, is buitenlandse investeringsonderneming door Duitse nationaliteits Chinese mensen M. Jialin Yan zich organiseert, zich in het leveren van keukengerei specialiseert.

 

Wij ontwikkelen ceramische messenreeks, de messenreeks van Damascus, roestvrij staalreeks, allerlei keukenhulpmiddel en heden. Met de ervaring van meer dan 20 jaar, bieden wij opmerkelijke kwaliteitsproducten aan en onze producten zijn goedgekeurd door more and more klanten in Europa, Noord-Amerika en Oceanië. Bij het heden, zijn elk van onze producten uitgevoerd, en de belangrijkste markten zijn in Europa, Noord-Amerika en Oceanië. Wij houden op het onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve producten met geavanceerde technologie, strikte kwaliteitscontrole, efficiënt beheer en de grote dienst. Wij geloven dat wij oud van de hand doen en vers kunnen vooruit brengen, concurrerende prijs en op tijd verzending binnen overzee verstrekken voor elke klant.

 

Is het hoofdproduct van ons bedrijf ceramisch mes, ceramisch mes met drukontwerp, het Japanse mes van staaldamascus, het mes van de kleurenkeuken, slijper, messenblok, en ander keukenhulpmiddel. De producten van ons bedrijf leveren hoofdzakelijk supermarkten, hotels, westelijk-Stijlrestaurants en andere plaatsen van zaken of detailhandel, wordt wijd gebruikt voor binnenlandse en internationale levensmiddelenbedrijfondernemingen en het machinaal bewerken van de industrie.

 

 

 

 

Contactgegevens
Bright Time Industrial Limited

Contactpersoon: Miss. Betty

Tel.: 86-27-85749110

Fax: 86-27-85766456

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)